CÍMLAP | Ingyen Szakácskönyv 
 

RECEPTEK

TUDÁSTÁR

INGYEN SZAKÁCSKÖNYV

A szakácskönyvek letöltéséhez regisztrálj és jelentkezz be!

Ingyen letölthetsz 5 kötet igényes kivitelű, forgalomban nem kapható szakácskönyvet!

Szencáziós 233! recepttel megjelent a Vasutasok Szakácskönyve 5. része!

Egy hónap alatt a könyv összes példánya elfogyott!

Ne hagyd ki ezt a könyvet sem, hiszen igazi ritkaság, nem kapható kereskedelmi forgalomban.
Nem véletlenül keresik ennyire a vasutasok által írt, és csodás fotókkal illusztrált könyvet. Exkluzív, és főleg kipróbált, valódi recepteket tartalmaz, amelyek közül nagyon sok egyszerűen elkészíthető. Megtalálható benne a valódi Rigó Jancsi, Lúdláb és Zala kocka receptje, mindhárom sütemény királyi édesség, és mivel elkészítettük őket, bátran állíthatjuk, hogy a valódi recept található meg a könyvben. A hóvirágtorta ronda de annál finomabb, az Adventi püspökkenyér egyszerűen mesés, a kakaós kókuszos a gyerekek kedvence, muszáj kipróbálni. A túrórudi torta egyszerűen feledhetetlen, és diétázók is (édesítővel) bátran fogyaszthatják. A kakaós csiga receptje jobb mint az eredeti, abbahagyhatatlan, csakúgy mint a tejszínes-tejfölös piskóta, amiről nem gondolnád hogy mennyire egyszerű és mennyire finom. Vannak különlegességek, mint a Marlenka, de számunka meglepetést okozott a zöldborsókrém leves, amely tíz perc alatt elkészíthető, és nagyon finom. A húsleves kiránynő módon méltó nevéhez, és a levesek közül még kiemelt figyelmet érdemel a sültparadicsom leves is. Az előételek közül figyelmükbe ajánlom a fantasztikus gombapörkölt elnevezésű, tükörtojással kombinált gombapörköltet, amelynek elkészítési módja számunkra teljesen ismeretlen volt, no de az íze, feledhetetlen élmény. A bundázott húsok, tekercsek, vagdaltak, rakottasok több verziója megtalálható a könyvben, mindenki találhat kedvére valót, és az abszolút favorit, a Csülök Pékné módra, amelyet azóta többször elkészítettünk.

Igazi ritkaság, 730 recept!!

Ezt az öt szakácskönyvet valódi vasutas háziasszonyok, háziurak versenyre beküldött kipróbált receptjeiből állítottuk össze a Vasutasok Szakszervezete kiadásában. Minden recept mellett fel van tüntetve a kalóriaértéke is, 10 dkg mértékegységben.

Mivel limitált példányban, csak a szakszervezet számára nyomták ki, így kereskedelmi forgalomban nem kapható, igazi ritkaságnak számítanak.
Az ételek energiatartalmát a saját kalóriaszámológépünkkel számoltuk ki, próbáld ki te is. Segítségével bármit főzöl otthon, azonnal és egyszerűen kiszámolhatod az étel teljes tápanyagtartalmát (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje).

A számológép használóinak egy nyereményjátékkal kedveskedünk. Az összetevők (élelmiszerek) neve mellett elrejtettünk egy üzenetet. Aki megírja nekünk, hogy melyik összetevő neve mellé van írva a GRATULÁLUNK, NYERTÉL! üzenet, ajándékba kap egy valódi, nyomtatott példányt a vasutasok szakácskönyve ötödik évadból.

Az öt évadban összesen több, mint 700 finomság!

Ezek a szakácskönyvek igazi ritkaságnak számítanak, hiszen nem kaphatóak kereskedelmi forgalomban, kizárólag nálunk tölthetők le.

A Vasutasok Szakszervezete meghirdetett receptversenyére nagyon sok pályázat érkezett, melyekből a legjobb recepteket válogattuk ki, főztük meg, fényképeztük le és jelentettük meg szakácskönyvünk 2007-es és 2008-as, 2009-es és 2010-es és 2011-es kiadásában is. Az ötödik széria 8000 db-os kiadás egy hónap alatt fogyott el.

Elmondhatjuk, nem sok szakszervezet büszkélkedhet saját kiadású szakácskönyvvel, melynek írói maguk az olvasók, valódi háziasszonyok, háziurak kipróbált ételeiből áll a gyűjtemény.
Feltüntettük az ételek kalóriaértékét is (manapság nem árt ügyelni az egészségünkre), így neked már nincs más dolgod, csak kedvedre válogatni a finomabbnál finomabb ételek receptjei közül.
Mivel ezek a szakácskönyvek limitált példányszámban készültek a szakszervezet számára, így nem kaphatóak kereskedelmi forgalomban, igazi ritkaságnak számítanak, többek között azért is, mert a könyvespolcokon nincs olyan gasztronómiai kiadvány, amelynek írói maguk az Olvasók.

Töltsd le a gyönyörű szép ételfotókkal illusztrált öt szakácskönyvünket több, mint 700 recepttel, INGYEN!

A pdf megtekintéshez Acrobat Reader szükséges.

A szakácskönyvek teljes illusztrációs anyaga, fotói és szövegei szerzői jogvédelem alatt állnak, további felhasználásuk, a letöltött könyvek elektronikus terjesztése, más honlapon történő közzététele vagy nyilvános másolása, kiadása csak a kiadó engedélyével lehetséges.

A könyvben szereplő ételek közül sok finomság elkészítését videón is megtekintheted oldalunkon, a videóreceptek menüben, és a könyvekben található recepteket külön tematikus bontásban, fényképekkel honlapunkon is megtalálod.

Te is feltölthetsz új receptet, sőt, videórecepteket is várunk oldalunkra. Használhatod a tápanyagkalkulátort, amellyel a legegyszerűbb módon kiszámolhatod, hány kalória, mennyi szénhidrát, zsír és fehérje van abban az ételben amit főztél. Ideális segítség fogyókúrához, vagy testépítőknek, és cukorbetegeknek egyaránt.